Начало За нас

За нас

Български English

Уважаеми читатели,

Пред вас e електронното правно списание "Норма".

Издателство "Сиела Норма" АД започна издаването на сп. Норма от м. декември 2011 г. През изминалите години натрупахме необходимия опит, за да Ви предложим един наистина качествен продукт. Вярваме, че сп. Норма вече е неизменно, достъпно и полезно четиво в професионалната дейност на всеки юрист.

Списание "Норма" излиза в единадесет броя годишно (ежемесечно, без месец август) и се разпространява по два начина: електронно издание (www.norma.bg) и като отделен продукт в правно-информационната система на Сиела

 

Нашата цел:

Да осигурим на нашите читатели статиите на утвърдени учени и практици в различните области на правната наука относно: породени от юридическата практика проблеми; актуални законодателни промени; интересни съдебни решения и постоянна съдебна практика.

В списанието намират поле за изява вече известни в областта на правото автори, представители на магистратурата и адвокатурата, както и млади юристи, които ще ви представят своите становища по проблеми в кръга на техните професионални и научни интереси.

От началото на 2014 г. статиите в списанието са подредени в тематични рубрики, като се надяваме по този начин да Ви улесним в намирането на статиите от интересуващата Ви материя.

 

Редакционна колегия:

проф. д-р Иван Тодоров – главен редактор,

членове: проф. д-р Дарина Зиновиева, Маруся Бациева, Наталия Кьосева

 

Действителен собственик - Иван Тодоров

Ще очакваме Вашите въпроси, предложения и препоръки на e-mail: norma@ciela.com. 

 

Харесайте ни във фейсбук
Списание Норма

 

 
За нас Настоящ брой Архив на броевете Условия за публикуване Абонамент Преглед на правни книги Новини Контакти Карта на сайта